Jobunivers

Marselisborgs digitale Jobunivers

Gennem vores digitale jobunivers får du mulighed for at lande dit næste job på farten. I jobuniverset tager vi dig i hånden og viser dig, hvordan du kan fjerne de forhindringer, der kan stå i vejen for dit næste job eller trivsel på arbejdsmarkedet. Her får du redskaber, øvelser og viden, der hjælper dig til at stille skarpt på dine styrker, værdier og kompetencer, så du kan finde de bedste muligheder for at lande dit næste job eller komme godt tilbage efter sygdom.

I jobuniverset er der taget hensyn til, at alle lærer forskelligt, hvilket betyder, at du både kan få ny viden gennem konkrete tekster og trin-for-trin guides, men du kan også få læst ny viden op eller se motiverende og læringsrige film. Vores jobunivers gør det legende let at være jobsøgende, for har det altid ved hånden og det er tilgængeligt døgnet rundt, så du kan få ny viden, lige når det passer dig.

Du får adgangskoden af din konsulent, hvis det er en del af dit forløb. 

Emner, du kommer igennem

  • SMART-jobsøgningsproces  
  • Kompetencespillet
  • Research af virksomheden
  • Jobsamtalen – sådan lukker du samtalen
  • Sådan håndterer du forhindringer på vej i job
  • Forstå din stress, så den ikke vælter dig
  • Styrkebaseret stresshåndtering og trivsel
  • Find retning med dit værdikompas
  • Uopfordret kontakt
  • Brancheskift og det gode match

Video

I jobuniverset bliver du guidet af videoer, der både fortæller dig skridt for skridt, hvordan du finder vej i det digitale jobunivers, men også ift. konkrete redskaber og viden til brug i dit jobunivers. Her får du læringsvideoer, hvor du undervises af kompetente specialister på beskæftigelsesområdet.

Opgaver

Gennem jobuniverset får du skabt struktur og retning på din jobsøgningsproces, da du kan sætte dig konkrete mål for din jobsøgning og se dine fremskridt. Det betyder, at du ikke mister fokus eller motivationen på vejen – selv ved tilbagegang eller modstand.

Interaktivitet

I jobuniverset bliver du løbende stillet overfor refleksionsøvelser og interaktive opgaver, så du kommer i spil ift. den viden, du får, så den bliver så relaterbar til din egen jobsøgningsproces som mulig. I jobuniverset får du både mulighed for at tage vores kompetencespil og værdispil, så du får sat handling bag din jobsøgning på legende og sjov måde.

Redskaber

Marselisborg Work & Life er specialister på beskæftigelsesområdet, og tilbyder ny og opdateret viden og redskabet gennem konkrete skridt-for-skridt guides, eksempler og viden, så du let og ubesværet kan tage det næste skridt henimod dit næste job.

keyboard_arrow_up