WORK & LIFE

WORK & LIFE  er Marselisborgs anden aktør virksomhed som tilbyder jobrettede indsatser inden for beskæftigelsesområdet. Vores primære motivation er at understøtte, at borgere som befinder sig på kanten af arbejdsmarked til at få en bedre fremtid hvor job og uddannelse er en del af livet. I vores arbejdsmarkedsrettede indsatser er job og uddannelse omdrejningspunktet allerede fra forløbets første dag. Vi arbejder målrettet med at styrke den enkelte reelle kompetencer, mestringsstrategier og selvværd, så forandringerne kan fastholdes og bliver varigt i den enkeltes 

VORES VISION 

Vi vil være banebrydende og firstmovers inden anden aktør marked – vi vil sætte vores aftryk på beskæftigelsesindsatsen i Danmark.

VORES VÆRDIGRUNDLAG

Marselisborgs værdigrundlag hviler på respekten for det enkelte individ og troen på, at alle mennesker kan udvikle sig ved at handle. Mennesker skal have indflydelse, lyttes til og have reelt ejerskab på de mål, der opstilles.

VORES MENNESKESYN

Vores menneskesyn kan formuleres i den aktive sætning: ’jeg kan’. ’Jeg kan’ skal forstås som, at alle mennesker kan noget. Det betyder ikke, at alle mennesker kan lige meget eller kan udvikles til at kunne det samme. Vi tror ikke på, at dette ’jeg kan’ skabes i et tomrum men derimod gennem handlinger og i samvær med andre mennesker. 

keyboard_arrow_up