Mette Seeberg


  • phone 22568607
  • mail mes@marselisborg.org


Erhvervserfaringer

2014 –Partner & Adm. Direktør, MARSELISBORG work & life
2014 Adm. Direktør, MARSELISBORG work & life
2013 – 2014Underdirektør, MARSELISBORG work & life
2007 - 2013Ejer, Ressourcekonsulenterne
1998 - 2007Lederstillinger i kommune og region

 

Profil

Mette er oprindeligt uddannet socialrådgiver, og er direktør for Marselisborgs anden aktør virksomhed – Work & Life, hvor hun i tæt samarbejde med jobcentrene udvikler meningsfulde beskæftigelsesindsatser målrettet borgere uden for arbejdsmarkedet. Mette er partner og sidder i Marselisborgs bestyrelse. 

Mette brænder for forandringsprocesser, udvikling, ledelse, og for at skabe synlige resultater inden for det arbejdsmarkedspolitiske område.

Mette har siden 1998 arbejdet inden for beskæftigelsesområdet hvor jeg blandt andet har specialiseret mig i udviklingsprocesser, ledelse og organisationsforandringer inden for den kommunale sektor.

Siden 2007 har Mette været selvstændig ekstern konsulent i en række af landets jobcentre. Flere af disse jobcentrene har stået overfor store udfordringer på flere niveauer pga. kommunesammenlægningen. Men ved fælles indsats er det lykkedes at skabe forandringer, som har motiveret og begejstret, og samtidig givet håndfaste resultater og store økonomiske besparelser. Mine opgaver har spændt vidt. Fra metodeudvikling, coaching og undervisning af såvel ansatte som ledere til organisationsanalyse af de overordnede arbejdsgange og målsætninger til direkte organisationsforandringer.

Nogle af resultaterne af Mette og jobcentrenes indsats fremgår af såvel Krevi rapporten, som Best Practice på Beskæftigelsesministeriets hjemmeside og KL’s undersøgelse på sygedagpengeområdet. Ved fælles indsats er det lykkedes at skabe forandringer, som har motiveret og begejstret, og samtidig givet håndfaste resultater.

keyboard_arrow_up