Jobrettet forløb

Få støtte til at komme i job

Vi har udviklet et forløb, der styrker og støtter dig i din vej i job. Formålet er, at du får foldet dit fulde potentiale ud i forhold til forskellige job og jobfunktioner, som passer til dig, og det du kan.

Gennem individuelle samtaler og gruppeworkshops tager vi afsæt i din konkrete situation, så vi sammen kan få lagt en realistisk og holdbar plan for dig ift. dit arbejdsliv. I forløbet har vi særlig fokus på dine ressourcer, kompetencer og styrker og hvordan du kan matche dem med nye muligheder på arbejdsmarkedet. Samtidig får du konkrete redskaber til at gøre dit jobsøgningsmateriale og strategi, så skarp som mulig.

Her kan du finde adresserne på MARSELISBORG WORK & LIFE CENTRE

I forløbet får du bl.a.:

 • Inspiration til at se nye muligheder og potentialer i dit arbejdsliv.
 • Stillet skarpt på dine styrker, kompetencer og kvalifikationer.
 • Redskaber til at gøre dit ansøgningsmateriale helt skarpt og målrettet, så arbejdsgiver ikke er i tvivl om, at du er den rette person til jobbet.
 • Sundhedstilbud: Lettere træning, mindfulness, kost, søvn og hvordan man skaber bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Forløbet

I det jobrettet forløb tager vi afsæt i den coachende samtale, så du finder din egen vej tilbage i arbejde, og får øje på dine ressourcer og muligheder – også på trods af sygdom. I forløbet arbejder vi bl.a. konkret med, hvordan du kan stå stærkt i dit arbejdsliv på trods af sygdom og barrierer, der lige nu spænder ben for at godt arbejdsliv.

Du inspireres til at se nye muligheder og potentialer, og får redskaber til at bringe dig selv i spil på en konstruktiv måde, så du igen kan opnå fast tilknytning til arbejdsmarked trods sygdom

 

Hvordan foregår det?

Du bliver tilknyttet en fast kontaktperson, der følger dig under forløbet. Derudover bliver du tilknyttet et holdforløb, hvor du møder andre folk, der står i en situation, der minder om din egen. Holdforløbet foregår 8-10 timer om ugen fordelt på mellem 3 og 4 dage. Du vil opleve, at undervisningen vil veksle mellem fælles undervisning, opgaveløsning i mindre grupper og individuelt arbejde.

Redskaber

Jobplan og jobsøgningsstrategi

 • CV og ansøgning
 • Værdier, styrker og og kompetencer 
 • ABC – jobplan
 • SMART mål – hvordan sætter jeg mål og når dem?
 • Kommunikation – kommuniker, så andre ved, hvad du kan
 • Jobsamtalen – hvordan kan jeg skille mig ud og lande jobbet?
 • Det gode jobmatch
 • Jobnet og joblog

Bethina deler sine erfaringer fra forløb:

”Når man får mulighed for at få et forløb, hvor man kan få sparring og har et talerum, hvor man kan søsætte nogle af sine ideer og få noget sparring, skal man simpelthen tage imod det. Når man får det tilbudt, er det fordi, man er egnet til det. Så er det ikke fordi, der skal holdes øje med en, som nogle måske ville tænke. Så er det faktisk, fordi man får en mulighed for at udvikle sig undervejs og lande et andet og bedre sted. Eller samme sted men med nogle andre redskaber, som kan gøre, at man kan navigere i det, som man ikke tidligere kunne navigere i på grund af manglende redskaber”

Læs mere

Mød en af vores karriererådgivere

keyboard_arrow_up