Akademikere i København

Velkommen til Marselisborg Work & Life. Vi glæder os til at inspirere og rådgive dig i forbindelse med dit næste skridt i arbejdslivet. Vi vil inspirere, rådgive og udfordre dig med det ene formål at bane vejen til dit næste job. Du har høj faglighed, potentiale og styrker, som vil kunne sættes i spil på det brede arbejdsmarked. Gennem forskellige workshops, oplæg og en-til-en rådgivning vil vi sammen med dig finde muligheder og veje ind på arbejdsmarkedet for netop dig.

 

Sådan starter dit forløb hos Marselisborg

Når du er blevet henvist til et af Marselisborgs holdforløb for akademikere, vil du blive inviteret til en introduktionsdag i forbindelse med forløbets start. Hvis dit forløb hos Marselisborg udelukkende består af samtaler med en personlig jobformidler, får du datoer og tidspunkter for første møde og de øvrige planlagte samtaler i din invitation fra Marselisborg.

Redskaber

Redskaber 

•    Jobplan og jobsøgningsstrategi
•    CV og ansøgning
•    SMART mål – hvordan sætter jeg mål og når dem
•    Jobsamtalen - hvad er best practice
•    Erhvervsdatabase

VI samarbejder med Københavns Kommune Jobcenter

WiFi

Du kan benytte Marselisborgs kursist netværk.

Frokost og forplejning

Hos Marselisborg er der fri adgang til kaffe, the og vand. Vi opfordrer dig til at medbringe frokost, som du kan opbevare i køleskab. I og omkring Kødbyen er der også et bredt udvalg af restauranter og take-away steder, hvor du kan forsyne dig, hvis du foretrækker det.

Vores adresse er:

Marselisborg

Flæsketorvet 91 K
1711 København V
(vores indgang ligger i Kødbyen lige overfor restauranten Warpigs).

Kontoret har åbent for kursister man-torsdag fra 08.15-16.00 og fredag til kl. 15.

Vi inspirerer dig i dit næste skridt i din karriere

Vi ser frem til at tilbyde dig et intensivt videns- og workshopforløb. Forløbets formål er hurtigst muligt at hjælpe dig i et job, der matcher dig og dine kompetencer. Holdforløbet består af workshops, oplæg og vejledning med tid til individuel jobsøgning. Der er mulighed for en-til-en rådgivning efter behov. Eksempler på aktiviteter:

  • Workshops om arbejdsmarkedet og jobsøgning
  • Oplæg om muligheder i det aktuelle arbejdsmarked i ind- og udland
  • Netværk og SoMe som redskaber i jobsøgningen
  • Individuel coaching og rådgivning
  • Rekrutteringsveje
  • Bevidste valg og strategier

Dagens aktiviteter starter kl. 08.30, bortset fra fredag hvor vi starter kl. 09.00 – dette gælder alle vores akademiker-holdforløb, uanset ugentligt timetal. Deltager du udelukkende i samtaler med en personlig jobformidler består forløbet af vejledning og inspiration. Samtalerne temasættes i samarbejde med dig og konsulenten med fokus på emner såsom: Mål og strategi, ansøgninger og CV, jobsamtalen, virksomhedspraktik, vikariater, netværk og SoMe. Som akademiker i forløb hos os, får du adgang til Marselisborgs vidensportal, herunder en erhvervsdatabase, eksempler på best practice og materiale fra workshops samt aktuelle job- og praktikåbninger.

keyboard_arrow_up